Training & Instructie

Begeleiding bij werken op hoogte

Bij werkzaamheden op hoogte gaat er in de praktijk nog steeds veel mis. Hoewel dit gelukkig niet altijd leidt tot een bedrijfsongeval, wordt de verantwoordelijkheid die werkgevers en vastgoedeigenaren hebben nog vaak onderschat. Om die reden treden wij veelvuldig op als begeleider of projectmanager bij werkzaamheden op hoogte. In opdracht van werkgevers en vastgoedeigenaren bewaken wij de opvolging van procedures. Daarnaast geven wij instructies aan medewerkers, (onder-)aannemers en installateurs bij het naleven van de opgestelde veiligheidsrichtlijnen. Werkzaamheden die wij bijvoorbeeld kunnen begeleiden zijn:

  • Het plaatsen van valbeveiligingsproducten;
  • Het installeren van zonnepanelen;
  • Reparatie of vervanging aan dakbedekking;
  • Groot onderhoud aan dakinstallaties.
cursus werken op hoogte

Cursus werken op hoogte

Naast begeleidingstrajecten bij werken op hoogte, geeft WorkSafe Nederland ook trainingen. Met een cursus werken op hoogte laten wij uw medewerkers zien hoe zij hun persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en andere valbeveiligingsmiddelen op de juiste manier gebruiken. Hiermee vergroten wij het veiligheidsbewustzijn en de praktische kennis van uw medewerkers.

Training actuele wet- en regelgeving

Wilt u meer weten over de actuele wet- en regelgeving bij werkzaamheden op hoogte? De veiligheidskundige adviseurs van WorkSafe Nederland hebben kennis van de actuele wetten, regels en richtlijnen op het gebied van dakveiligheid en valbeveiliging. Onze trainingen zijn geschikt voor werkgevers, vastgoedeigenaren, (onder)-aannemers en installateurs. In deze training legt onze veiligheidskundige adviseur uit wat de wet- en regelgeving voorschrijft en welke verantwoordelijkheden vallen onder werken op hoogte. Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden waarmee u zelf direct aan de slag kunt.

Op maat gemaakt

WorkSafe Nederland maakt trainingen op maat. Heeft u interesse in een cursus werken op hoogte of een training actuele wet- en regelgeving? Of wilt u begeleiding bij werkzaamheden op hoogte? Wij denken graag met u mee.

 

wetgeving valbeveiliging

WorkSafe Nederland

WorkSafe Nederland is een onafhankelijke, gecertificeerde specialist in valbeveiliging. Wij zijn actief om veilig werken op hoogte te bevorderen en te waarborgen.

Onze oplossingen

• RI&E dakbeveiliging
• Begeleiding
• Inspectie
• Training

Social Media

Adresgegevens

Worksafe Nederland
van Oldenbarneveltstraat 8
6512 AW Nijmegen
Nederland

Algemene Voorwaarden | Privacybeleid Disclaimer
Copyright © 2020 WorkSafe Nederland