ELKE WERKDAG STAAN WIJ

VOOR U KLAAR

Begeleiding bij werken op hoogte

WorkSafe Nederland is onafhankelijk specialist in veilig werken op hoogte. Dankzij onze niet-merkgebonden werkwijze en brede netwerk van fabrikanten en installateurs van valbeveiliging, bent u bij ons zeker van betrouwbaar advies, passend bij uw situatie. Met deskundige risico-inventarisaties, jaarlijkse inspecties en praktijkgerichte adviezen en -trainingen ontzorgen wij van A tot Z. Daarmee maken we werken op hoogte niet alleen veilig, maar ook overzichtelijk

"*" indicates required fields

MARLEEN SCHOLTEN

Worksafe Nederland B.V.

WorkSafe Nederland is een gecertificeerde, onafhankelijke specialist in valbeveiliging. Voor vragen of een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via:
info@worksafenederland.nl
+31(0)24-20 22 070

Onze vestiging

Plein 1944, Nr. 73
6511 JE Nijmegen
Nederland

Wij werken op locatie

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Maar met evenveel plezier komen wij naar u toe. WorkSafe Nederland is actief in heel Nederland. Wij voeren niet alleen inspecties uit op locatie bij onze klanten. Ook onze trainingen of workshops kunnen indien u dat wenst op de locatie van uw voorkeur gegeven worden. Dus of het nu gaat om het inspecteren van uw vestigingen of materialen, het geven van een training of voor een vrijblijvend advies gesprek. Wij staan voor u klaar.