Veiligheid op hoog niveau

Worksafe is een onafhankelijk specialist in veilig werken op hoogte. Dankzij onze niet-merkgebonden werkwijze en brede netwerk van fabrikanten en installateurs van valbeveiliging, ben je bij ons zeker van betrouwbaar onafhankelijk advies, passend bij jou praktijk situatie. Met een deskundige Dak RI&E, proces begeleiding bij het installeren van valbeveiliging en het jaarlijks keuren van valbeveiliging ontzorgen we je in het gehele proces.

Wij maken werken op hoogte niet alleen veilig, maar ook overzichtelijk en praktisch.

Geschiedenis

Worksafe is ontstaan vanuit de persoonlijke noodzaak om mensen te helpen vanuit nuchtere en informele setting. Kevin Scholten, eigenaar en directeur van Worksafe, heeft de werkzaamheden voor veilig werken op hoogte vanaf zijn 15e geleerd van zijn vader Eef Scholten.

Ruim 20 jaar geleden startte Eef met de principes waar Worksafe tot op heden bekend om staat; een praktijkgerichte aanpak waarbij de klant en op een informele werkwijze ontzorgd wordt.

Door in de praktijk op te groeien krijgt Kevin de principes van het installeren van valbeveiliging al vroeg onder de knie. De eigenwijze en succesvolle visie van Kevin heeft ertoe geleid dat deze bedrijfsactiviteiten in 2014 door hem zijn voortgezet onder de naam Worksafe Nederland BV. Het verschil in bedrijfsactiviteiten van toen en nu, is dat Worksafe samen en naast de klant bepaalt welke keuzes er gemaakt moeten worden om veilig te kunnen werken op hoogte. Hierbij speelt er geen belang in merken en type fabricaten.

Het enige dat voor Worksafe van belang is, is dat er voor de opdrachtgever een veilige werkplek op hoogte wordt gecreëerd. 

Compleet advies

Veiligheid en kwaliteit hebben (zeker in ons vakgebied) onze topprioriteit. Dat is dan ook een van de redenen dat Worksafe niet gelieerd of commercieel verbonden is aan leveranciers en/of fabricanten. Binnen de wettelijke kaders kiezen wij altijd voor de veiligste oplossingen die passen bij de praktijksituaties. De productkeuze ligt daardoor altijd bij de opdrachtgever. De adviseurs van Worksafe begeleiden het traject van begin tot eind; van de Dak RI&E tot installatie, tot het jaarlijks keuren van de valbeveiliging. Zo wordt er niets over het hoofd gezien en kunnen jij, je collega’s en externe specialisten zorgeloos op hoogte werken.

collectieve vs individuele valbeveiliging