Veiligheid op hoog niveau

Daar staan wij voor

Over WorkSafe Nederland

WorkSafe Nederland is onafhankelijk specialist in veilig werken op hoogte. Dankzij onze niet-merkgebonden werkwijze en brede netwerk van fabrikanten en installateurs van valbeveiliging, bent u bij ons zeker van betrouwbaar advies, passend bij uw situatie. Met deskundige risico-inventarisaties, jaarlijkse inspecties en praktijkgerichte adviezen en trainingen ontzorgen wij van A tot Z. Daarmee maken we werken op hoogte niet alleen veilig, maar ook overzichtelijk.

Geschiedenis

WorkSafe Nederland is ontstaan vanuit de persoonlijke noodzaak om veilig op hoogte te kunnen werken. Kevin Scholten, eigenaar en veiligheidskundige van WorkSafe Nederland, heeft de werkzaamheden voor het veilig werken op hoogte geleerd van zijn vader Eef Scholten. Ruim 15 jaar geleden startte hij met de principes waar WorkSafe Nederland tot op heden bekend om staat: een praktijkgerichte aanpak bij veilig werken op hoogte waarbij de klant geheel wordt ontzorgd.

Door in de praktijk op te groeien, krijgt Kevin de principes van het installeren van valbeveiliging al snel onder de knie. De eigenwijze en succesvolle visie van Kevin heeft ertoe geleid dat deze bedrijfsactiviteiten in 2014 door hem zijn voortgezet onder de naam WorkSafe Nederland. Het verschil in de bedrijfsactiviteiten van toen en nu, is dat WorkSafe Nederland samen met de klant bepaalt welke keuzes er gemaakt moeten worden om veilig op hoogte te kunnen werken. Hierbij speelt er geen belang en winstoogmerk in de keuze voor het

Compleet advies

Veiligheid en kwaliteit hebben bij ons topprioriteit. Dat is dan ook de reden dat WorkSafe Nederland niet gelieerd of commercieel verbonden is aan leveranciers en fabrikanten. Binnen de wettelijke kaders kiezen wij altijd voor de beste oplossingen die passen bij uw situatie. De keuze voor leveranciers ligt daardoor altijd bij u. Onze veiligheidskundige adviseurs begeleiden in het hele proces: van de inventarisatie van uw dak en advisering tot terugkerende inspecties, trainingen en consultancy. Zo wordt niets over het hoofd gezien en kunnen u, uw collega’s en externe specialisten zorgeloos het dak betreden.

Overzichtelijk, onafhankelijk en praktijkgericht: dat is hoe wij werken. Daarbij staat altijd één doel centraal: ongevallen bij werkzaamheden op hoogte voorkomen. Bent u op zoek naar advies? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.