HOOGTE KRIJGEN VAN

SJOERD JOORE-JONKERS

Wij vinden het tof om je kennis te laten maken met de mensen achter WorkSafe Nederland. Dit keer is Sjoerd Joore-Jonkers aan de beurt, die sinds maart 2022 bij ons actief is als Keurmeester. Vandaag zorgen we dat je wat meer hoogte krijgt van deze sympathieke sportieveling.

Dat de 33-jarige Sjoerd bij Worksafe Nederland terecht is gekomen dat is gezien zijn achtergrond niet bepaald een één-twee-drietje. Sjoerd begint zijn loopbaan namelijk binnen een hele andere tak van sport. Hij start met de studie Sport & Bewegen in Arnhem. In deze periode kiest hij voor een sabbatical van twee jaar, waarin hij ski- en snowboardlessen in Oostenrijk geeft. Het werken op hoogte dat zat er toen al in. Zijn liefde voor de bergen en de ongerepte natuur vindt hij daar eveneens. Na het afronden van deze opleiding volgt Sjoerd de studie Muziektherapie in Nijmegen.

Dat hele sportieve, dat is Sjoerd in alle jaren nooit verloren. Wielrennen, skaten, hiken, mountainbiken, snowboarden, voetballen; welke buitensport beoefent deze actieveling eigenlijk niet en waar haalt hij al die energie vandaan? De kick van het sporten, dát is wat zijn hart sneller doet kloppen. Dit kan een overwinning zijn met voetbal, maar zeker ook een snelle afdaling in de sneeuw of op de mountainbike in de Groesbeekse bossen.

Maar veruit de belangrijkste energiebron is voor Sjoerd zijn vrouw en zijn éénjarige zoontje Willem. Het mannetje beweegt heerlijk in hun leven en wanneer hij in de buurt is dan geeft hem dit meer veerkracht dan welke sport ook. Ook zijn vrienden en familie bezorgen Sjoerd een lach op zijn gezicht. Je mag hem met recht een sociaal dier noemen. Een échte levensgenieter, die streeft naar het creëren van zoveel mogelijk geluksmomenten, het liefst samen met anderen.

Die karaktereigenschappen merk je ook wanneer hij bij WokSafe aan de slag is. Sjoerd is een optimistische en vrolijke collega die de zaken graag van de positieve kant bekijkt. Is het dak op een bijzondere manier ingericht of zijn er specifieke uitdagingen? Je maakt deze Veiligheidsdeskundige niet zo snel nerveus. Hij gaat geduldig te werk en denkt graag mee over een oplossing. Een persoonlijke benadering met zijn klanten, contactpersonen en partners, dat is waar Sjoerd in uitblinkt. Ook de veelzijdige werkzaamheden passen hem als een jas. Hij komt op heel veel verschillende plekken en geen dag is hetzelfde. Als goede vriend van eigenaar Kevin is Sjoerd bovendien een belangrijk klankbord en denkt hij volop mee over keuzes binnen het bedrijf.

Je merkt dat Sjoerd zich oprecht verantwoordelijk voelt voor heel WorkSafe en al zijn klanten. Hij wil het allerbeste product uitdragen en hij ziet het als zijn belangrijke rol om iedereen die op hoogte werkt dit veilig te laten doen. Zo wil hij ervoor zorgen dat zijn klanten na een werkdag veilig thuis kunnen komen en met behulp van WorkSafe Nederland kunnen blijven genieten van het leven.