BEGELEIDING BIJ INSTALLATIE

VAN VEILIGHEIDSMIDDELEN

VAN VEILIGHEIDS-MIDDELEN

Installatie conform de RI&E

U heeft een Dak Risico Inventarisatie en Evaluatie laten uitvoeren en het RI&E Plan van Aanpak is opgesteld. Daarmee weet u welke veiligheidsmaatregelen nodig zijn om veilig op hoogte te kunnen werken. WorkSafe Nederland adviseert u vanuit de wettelijke arbeidshygiënische strategie. Is het niet mogelijk om de risicobronnen aan te pakken, dan is de inkoop en installatie van valbeveiliging de volgende stap.

Keuze van valbeveiliging

Het selecteren van de juiste valbeveiligingsmiddelen en het beoordelen van de prijs-kwaliteitverhouding is vaak lastig. Bij WorkSafe Nederland bent u niet gebonden aan gelieerde leveranciers of een beperkt aanbod van aanbevolen producten. Wij werken samen met leveranciers en installateurs door heel Nederland. U bent dus vrij in de keuze voor uw leverancier in valbeveiliging. De installatie van valbeveiliging kunt u vervolgens onder toeziend oog van onze veiligheidskundige adviseurs laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat de toelevering en plaatsing van de valbeveiliging volgens de veiligheidsvoorschriften gebeurt.

WERKWIJZE

Op basis van de Dak Risico Inventarisatie en Evaluatie van WorkSafe Nederland heeft u aanbiedingen gekregen voor mogelijke valbeveiligingsmiddelen. Deze aanbiedingen zijn direct opgevraagd bij verschillende leveranciers. Hierdoor behoud WorkSafe Nederland haar onafhankelijkheid en kunt u een weloverwogen keuze maken voor een fabrikant.

Advies bij de installatie van valbeveiliging

Als onafhankelijk adviseur geeft WorkSafe Nederland merkongebonden en praktijkgericht advies bij de selectie en installatie van valbeveiliging. Wij kunnen de valbeveiliging vervolgens ook periodiek voor u keuren.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.