Partners waar Worksafe graag mee samenwerkt

BMB Techniek

30 jaar geleden startte hij zijn onderneming, BMB Techniek, en de meeste van zijn relaties van het eerste uur zijn met hem meegegroeid. Niet in de laatste plaats omdat hij kwaliteit levert en goed kan luisteren. Waarden die hij ook aan zijn kinderen Tess en Rick meegaf, die hem tot zijn grote verrassing gaan opvolgen.

Bartels Technische Inspecties

Bartels Technische Inspecties verzorgd sinds begin jaren '90 technische veiligheidsinspecties aan elektrische machines, klimmaterialen valbeveiliging en overige arbeidsmiddelen. Tot hun klantenkring behoren honderden gerenommeerde bedrijven en (overheids) instellingen in bouw, industrie, installatie en zorg.

Little Jumbo

Little Jumbo Klimmaterieel is met ruim 3000 producten in klimmaterialen, montageproducten, opbergsystemen en aanverwante producten een complete leverancier voor de technische groothandel en daarmee voor professionele gebruikers in onder ander bouw, industrie, installatie en schildersbranche.

SafetyPro

Vanuit Oosterhout bedient SafetyPro hun zakelijke klanten in de gehele Benelux. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van materialen en het verzorgen van keuringen om in elke situatie veilig te kunnen werken op hoogte.

Rijkaart Elektrotechniek

Elektrotechnisch installatiebedrijf Rijkaart Elektrotechniek B.V. is in 1928 opgericht en heeft ruime ervaring in diverse specialisaties binnen de installatiebranche. Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en werken in een optimale sfeer gelden voor Rijkaart Elektrotechniek B.V. als een gouden formule voor tevredenheid.

Isero

Isero merkt als geen ander dat de bouw verandert en de markt steeds complexer wordt door technologische ontwikkelingen, digitalisering en industrialisering. Dit wordt versterkt door toenemende bouweisen en complexiteit van wet- en regelgeving. Als bouwpartner spelen zij doelgericht in op jou wensen op het gebied van ketensamenwerking en bouwlogistiek.