KLANTCASE

Veilig werkzaamheden uitvoeren op de Eusebiuskerk door Worksafe.

Omschrijving klantcase

Rijkaart heeft opdracht gekregen van de Eusebiuskerk te Arnhem om aantal defecte lampen te controleren en eventueel te vervangen. Vanwege de hoogte zijn medewerkers van de Rijkaart van de afdeling bliksembeveiliging ingeschakeld om deze werkzaamheden uit te voeren [vanwege hun ervaringen met werken op hoogte].

Om veilig te kunnen werken heeft de kerk veiligheidsvoorzieningen [valbeveiligingssysteem] die recentelijk door Worksafe Nederland onafhankelijk is gekeurd.

Met deze driehoeksverhouding [Eusebiuskerk / Rijkaart /Worksafe Nederland] kon Heleen [Eusebiuskerk] erop vertrouwen dat de werkplekken weer veilig te gebruiken waren en heeft Rijkaart veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Ook andere werkzaamheden op hoogte,  waaronder inspectie bliksembeveiliging,  kunnen nu veilig worden uitgevoerd.

M.b.t. gebruik van veiligheidsvoorzieningen op daken, voor werken op hoogte, adviseren wij altijd aan onze klanten om Worksafe Nederland in te schakelen als er geen veiligheidssysteem aanwezig is of als de keuring is verlopen. Worksafe Nederland pakt het snel en vakkundig op en wij kunnen dan weer veilig onze werkzaamheden op hoogte uitvoeren.

Gaat de volgende klantcase over jouw organisatie?